Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?

Quantum-Touch is een zeer simpele en bijzondere “Energie verhogende” methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Iedereen kan het gemakkelijk leren en is in staat er kleine “wonderen” mee te verrichten. De techniek is ontwikkeld door Richard Gordon en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst met elke vorm van helen en energiewerk in aanraking komen.

Door Quantum Touch kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Touch kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in. Het grootste verschil met andere methodes is dat je bij Quantum Touch door bepaalde ademhalings en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Touch is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

Quantum Touch Principes

De vaardigheid om met Quantum Touch genezing te bevorderen is iets wat iedereen in zich heeft. Quantum-Touch is een vaardigheid die door iedereen aangeleerd kan worden en die sterker en sterker wordt naarmate je het meer doet. Hoe meer je er mee werkt hoe sterker je wordt in het doorgeven van de energie en hoe vakkundiger en effectiever je wordt. “Energy follows thought”- Energie volgt intentie. Aandacht en Liefde zijn alomvattende trillingen. Aandacht en Liefde functioneert op alle niveaus en brengt onze werkelijke aard naar buiten. Het is het fundament van Quantum Touch en de kern essentie van onze levenskracht.

Quantum Touch Technieken en intenties

Je gebruikt intentie en diverse meditatie technieken om een hoog veld van energie te creëren en gebruikt dat veld om het gebied dat moet worden ge-‘heeld’ te omgeven. Jij kunt niemand genezen, met Quantum Touch geef je alleen energie waardoor de ander zichzelf geneest.Het vertrouwen in het Quantum Touch proces is essentieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het Quantum Touch genezings proces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat. De Quantum Touch energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen.

Quantum Touch kan heel krachtig werken!

Ieders gave, zowel in het leven als in ‘helen’, is uniek. Sommige van ons hebben speciale talenten om specifieke aandoeningen te behandelen. Het vermogen om contact te maken met je eigen spiritualiteit, in wat voor vorm je dit ook ervaart, en om hulp vragen geeft een extra dimensie van kracht aan dit werk. Hoe werkt Quantum-Touch? Het meest belangrijk voor degene die met Quantum-Touch werkt is het leren focussen op het versterken van de levenskrachtenergie (ook wel Chi, Manna, prana of Kin genoemd) gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Als de beoefenaar van QT een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een gebied met pijn of ontsteking dan zorgt hij/zij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie en afstellen. Alles trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen.

Er zijn vele soorten voorbeelden van afstellen:

elektrische oscillatoren die op verschillende frequentie trillen zullen zich na verloop van tijd aan elkaar aanpassen; dierlijke harten zullen wanneer ze dichtbij elkaar geplaatst worden en levend gehouden worden in een laboratorium in hetzelfde ritme slaan; en wanneer vrouwen een slaapzaal delen, zullen ze binnen een paar maanden allen tegelijkertijd menstrueren. Quantum-Touch gebruikt resonantie en afstellen om het helen te vergemakkelijken.

Men leert om zijn of haar trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te creëren. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen.

Quantum-Touch zorgt voor helende energie voor de beoefenaar evenals voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houdt degene die behandelt zijn/haar energie op een hoog niveau; degene die behandeld wordt kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen en healing in gang zetten.

De “therapeut’ zal door het gebruik van deze technieken niet uitgeput raken, meestal voelt men zich krachtig en energiek na het behandelen. Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Terwijl vele mensen denken dat zij andere mensen kunnen healen, is het van uiterst belang om te realiseren dat healing altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zich. De cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste energieke, emotionele en voedingsmilieu’s, is dat het enige wat ze zullen doen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een capaciteit om te healen. Mijn favoriete definitie van een healer is iemand die ziek was en weer beter werd; een grote healer is iemand die heel erg ziek was en weer snel en optimaal beter werd.