Home

Welkom op de website van Healing-Power

Mijn naam is Diana Nijssen, ik ben 47 jaar en woonachtig in Venlo (Limburg) samen met mijn partner en onze trouwe viervoeter Macho. Op de weg in dit leven zijn we elkaar tegengekomen en zijn we steeds sterker naar elkaar toegegroeid door vallen en opstaan en zijn we elkaars steun waar nodig en samen helpen we elkaar met ieder onze eigen weg en maar ook onze weg samen.

Door persoonlijke omstandigheden, ben ik me gaan verdiepen in het spirituele om ons heen. Dit heeft me enorm geholpen door een moeilijke tijd te komen. Na een zeer lange zoektocht naar oplossingen voor mijn problemen, ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de wereld van healing. Door het zelf ondergaan van een BMR traject, HSP Traject en healing behandelingen, ben ik nog meer geïnspireerd geraakt om hier zelf ook mee aan de slag te gaan en anderen te helpen zich weer lekkerder in hun vel te gaan voelen en leren omgaan met hun beperkende gevoelens, hooggevoeligheid, etc.  Door mijn eigen ervaringen, kan ik goed de situatie van cliënten herkennen en begrijpen.

Na het volgen van cursussen, ben ik nu dan ook in de gelegenheid om mensen te helpen middels een BMR Traject of healing behandelingen. Dit kan door middel van een Reiki-behandeling, een Quantum Touch behandeling, een Indiase hoofdmassage of een voetreflexologie behandeling. Na een behandeling voelt u zich dan lekker relaxed.Ik hou van uitdagingen, ben positief ingesteld, enthousiast en zie het leven als een leerproces.

Start eigen praktijk

Op 01-01-2013 ben ik  gestart met mijn praktijk Healing-Power.

Ieder mens is voor mij gelijk en door diverse mogelijkheden in behandeling, wil ik mensen ondersteunen bij het verminderen van hun klachten of gewoon middels een massage heerlijk te laten genieten en relaxen.

Ik geniet er nu elke dag van om dit te mogen doen en de vrijheid die het me biedt. Ook om mijn passie te volgen, mijn kwaliteiten verder te ontdekken en werken vanuit mijn gevoel, werken vanuit mijn hart en ziel.

Wil jij je ook weer beter in je vel voelen, neem dan contact op.